Kun korotusautomaattimme on käytössä, järjestelmä korottaa tarjoustasi valitsemaasi suurimpaan summaan oletuskorotuksilla. Kun summa täyttyy, tarjouksia ei enää koroteta automaattisesti.

Käyttöohjeet:

  1. Syötä suurin tarjouksesi (maksimitarjoussääntö)
  2. Valitse 'Käytä korotusautomaattia'
  • Jos korotusautomaatilla tehty tarjous voittaa, korotusautomaatti ei tee mitään.
  • Jos kohteesta tehdään toinen tarjous, joka ylittää korotusautomaatilla tehdyn tarjouksen, korottaa automaatti automaatilla tehtyä tarjousta, ellei maksimitarjoussääntö estä korotuksen tekoa.
  • Automaattisen korotuksen suuruus riippuu kilpailevasta tarjouksesta, ollen maksimissaan joko 5 EUR (Alle 100EUR kohteet) tai 10% kilpailevasta tarjouksesta.
  • Korotettu tarjous on aina maksimissaan käyttäjän antama maksimihinta (Tarjoukseni), ja minimissään minimitarjouksen (tällä hetkellä joko kohteen pohjahinta tai 5 EUR) suuruinen.
  • Jos kohteelle on asetettu pohjahinta ja se ylittää voimassa olevan tarjouksen, korottaa korotusautomaatti tarjousta maksimissaan tuotteen pohjahinnan suuruiseksi.

Kohteet pyritään aina huutamaan ennakkotarjouksen jättäjälle halvimmalla mahdollisella hinnalla, ts. edellisestä voimassa olevasta tarjouksesta seuraavalla korotuksella. Huutaja voi siis saada myyntikohteen huomattavasti ennakkotarjousta edullisemminkin.

Pidätämme oikeudet korotusautomaattiin tehtäviin muutoksiin.