Tunnelmia aikaisemmista huutokaupoista

17.01.2017
Ensimmäinen huutokauppa ylitti odotuksemme, varsinkin ennakkotarjousten määrä oli huomattavasti odotettua suurempi.

Toinen huutokauppa oli mukava tapahtuma. Kiinnostuneita ihmisiä oli runsaasti paikalla, istumapaikat oli täytetty viimeistä paikkaa myöten.

Kolmanteen huutokauppaamme löysi tiensä moni uusi huutaja, oli hienoa huomata sanan uudesta huutokaupastamme levinneen kattavasti ympäri maan.

Jouluhuutokauppassa oli taas mukavasti ihmisiä paikalla ja ennakkotarjousten määrä oli melkein kaksinkertainen edelliseen huutokauppaan verrattuna.

Tammikuun huutokaupassa oli kansainvälistä tunnelmaa, kun paikalle oli tullut useita ostajia suomen rajojen ulkopuolelta asti. Venäläiset sekä ruotsalaiset ostajat olivat kiinnostuneita myynnissä olleista esineistä. Tiettävästi kauimpaa tullut ennakkotarjous tuli Puolasta saakka.

Helmihuutokauppa sujui leppoisasti uusien meklareiden johdolla, vieraileva meklari toi persoonallaan uutta väriä huutokauppaan. Kaikki istumapaikat täyttyivät taas nopeasti ja kauppa kävi mukavasti.

Seitsemännessä huutokaupassa aikaisempi linja jatkui eli ennakkohuutojen määrä kasvoi valtavasti. Muutamista mielenkiintoisista kohteista käytiin kiihkeää kilpailua. Maalauksista löytyi kattava valikoima hyviä teoksia mm. Eero Nelimarkan maalauksia myytiin useita kappaleita.

Kahdeksas huutokauppa sai hyvin ihmisiä liikkeelle, upeasta ilmasta huolimatta. Ennakkotarjousten määrä kasvoi jälleen, mutta kyllä saliinkin riitti kohteita mukavasti.

Syksyn huutokaupat käynnistyivät kesätauon jälkeen loistavasti. Lämpimän ilman vuoksi ennakkotarjouksien määrässä päästiin jälleen uuteen ennätykseen.

Urheilu ja kulttuuri yhdistyivät huutokaupassa nro 10.
Esim. Wayne Gretzkyn pelipaita myytiin kovan kilpailun jälkeen hyvään hintaan.

Aleksin 11. huutokauppa oli menestyksekkäin huutokauppa tähän mennessä. Osa kohteista nousi mukaviin hintoihin ja osa jäi alle odotusten, mikä kuuluu huutokauppojen luonteeseen. Tästä on hyvä jatkaa taas uuteen vuoteen!

Aleksin tammikuun huutokaupassa oli reilusti kohteita myynnissä. Huutokohteita oli kaiken kaikkiaan 520 kpl.

Kolmastoista huutokauppa sujui mukavasti ja Aleksin takahuone oli jo pullollaan tavaroita seuraavaa huutokauppaa varten.

Huutokauppa nro 14 sujui taas mukavissa merkeissä, ihmisiä oli kerääntynyt runsaasti paikanpäälle ja varsinkin uusia asiakkaita oli paljon paikalla.

Huutokaupassa nro 15 oli myytävänä myös paljon keväisiä kausituotteita: puutarhakalusteita, moottoripyöriä, kesäauto ym.

Kevään viimeinen huutokauppa hk 16 saatiin käytyä läpi nopeaan tahtiin lukuisten ennakkotarjousten ansiosta.

Syksyn ensimmäinen huutokauppa lupailee hyvää loppuvuotta huutokauppojen merkeissä. Huutokohteita oli melkein 600 ja joukossa useita arvokkaita kohteita.

Huutokaupassa nro 18 tuli uusi ennätys huutokohteissa (627 kpl) sekä ennakkotarjouksissa. Silti itse huutokaupassa oli huutajia runsas määrä paikalla. Tästä on hyvä jatkaa!!

Yhdeksästoista huutokauppa oli menestys. Paljon uusia asiakkaita oli taas liikkeellä. Seuraavana vuorossa on Aleksin Jouluhuutokauppa. Tervetuloa!

Joulukuun huutokauppa eli huutokauppa nro 20 oli Aleksin historian tuottoisin huutokauppa. Tästä kohti vuotta 2013!

Vuoden 2013 ensimmäinen huutokauppa avasi mielenkiintoisen huutokauppavuoden. Huutajia oli liikkeellä runsaasti ja tavara vaihtoi omistajaa nopeaan tahtiin.

Huutokaupassa nro 22 oli reilusti tavaraa tarjolla, huutokohteita oli kaiken kaikkiaan 632 kpl. Kaukaisimmat ennakkokyselyt myytävistä kohteista tuli tällä kertaa Kiinasta asti.

Maaliskuun huutokauppa oli samalla Aleksin 3-vuotis juhlahuutokauppa, yksi onnellinen asiakas lähti juhlan kunniaksi arvottu täytekakku kainalossa kotia kohti.

Huutokaupassa nro 24 ennakkotarjousten määrän suhteen ylitettiin taas aikaisemmat ennätykset. Suunta on hyvä, joskin tunnelman kannalta on mukavaa, että paikalla olijoitakin riittää mukavasti.

Aleksin 25. huutokauppa oli mainio päätös huutokauppakeväälle. Erikoisia tuotteita oli jälleen runsaasti(noin 600 kpl) laidasta laitaan.

Huutokauppa nro 26 eteni kesäisen leppoisissa tunnelmissa. Varsinkin taidepuolella löytyi muutamia erittäin kiinnostavia kohteita.

Syksyn toinen huutokauppa(nro 27) sai runsain määrin huutajia liikkeelle. Vaikka ennakkotarjousten määrä jatkoi kasvuaan voimakkaasti, oli itse huutokauppatilaisuudessa paikanpäällä reilusti toistasataa ihmistä. Tavara vaihtoi omistajaa hyvää tahtia ja kiinnostusta riitti huutokaupan loppuun asti, vaikka huutokohteita oli Aleksin uusi ennätysmäärä yli 700 kohdetta.

Aleksin 28. huutokauppa on takanapäin ja seuraavan kasaaminen alkoi jo vauhdilla. Huutokauppa sujui ilman suurempia kommelluksia ja tulos oli vähintäänkin hyvä.

Huutokauppa nro 29 oli menestys. Myynnissä oli paljon arvotavaroita ja niitä myytiin kelpo hinnoin. Esimerkiksi harvinainen punaupseerikurssin merkki nousi 1800 euron lähtöhinnastaan 5100 euroon saakka. Ennakkotarjouksia tuli runsaasti myös maan rajojen ulkopuolelta.

Jouluhuutokauppa sujui mukavissa merkeissä. Myynnissä oli useita harvinaisia mitaleja sekä hieno Fabergen koru kokoelma. Tavaroita myytiin taas runsaasti myös maan rajojen ulkopuolelle.

Vuosi 2014 alkoi Aleksilla loistavasti! Hyvää tavaraa oli myynnissä paljon. Etenkin suomen kultakauden taide sekä kiinalaiset posliiniesineet nousivat hyviin hintoihin. Vanhasta kiinalaisesta posliiniesineistöstä tuli runsaasti kyselyjä sekä tarjouksia ympäri eurooppaa. Aleksin ulkomainen asiakaskunta laajenee nyt vauhdilla.  

Vuosi 2014 jatkuu erittäin mielenkiintoisena! Aleksin huutokaupat teki ennätyksensä huutokohteiden määrässä(770 kohdetta), ennakkotarjousten määrässä(yli 3000 kpl), huutokaupassa paikalla olleiden määrässä(kaikkiaan reilusti yli 200 asiakasta, sekä puhelinhuudoissa(parhaassa kohteessa oli 5 eri puhelinhuutajaa).
Lähtöhintaisissa tuotteissa hinnat nousivat mukavasti esim. Jukka Mäkelän maalaukset: lähtöhinnat 500 ja vasarahinnat 1100 ja 1150 euroa, jääkäriaiheinen kokoelma: lähtöhinta 2000 ja vasarahinta 4200 euroa, majoliikkilamppu: lähtöhinta 150 ja vasarahinta 1150 euroa!

Aleksin vuosi 2014 jatkuu vahvasti, tavaraa tarjotaan myyntiin erittäin paljon. Nytkin loistavia keräilyesineitä oli huutokaupattavana monia. Uusien asiakkaiden määrän kasvu jatkuu myös voimakkaasti. Fenet Oy:n konkurssipesän taidekokoelma myytiin hyvään hintaan. Maaliskuun huutokaupassa kauimpaa paikalle tulleet asiakkkaat olivat tulleet Kiinasta saakka.

Kevät jatkuu huutokauppojen osalta erittäin kiinnostavana. Uusia asiakkaita näkyy huutokaupoissa runsaasti. Toukokuun huutokaupassa oli myynnissä poikkeuksellisen paljon erityyppisiä huutokohteita kuin yleensä barbeista autoihin.

Kesäkuun huutokaupassa oli jo rennon kesäinen tunnelma. Kohteita oli noin 650 kappaletta ja kauppa kävi mukavasti. Lähtöhinnattomissa kohteissa oli jälleen hyviä nousuja esim. Marttanukke nousi maksuineen 735 euroon, myös useat lähtöhinnattomat kulta- ja hopeaesineet nousivat kivasti.

Huutokauppasyksy alkoi mukavasti. Huutajia oli taas salin täydeltä helteisistä ilmoista huolimatta. Tauluissa tehtiin huutokauppamme uusi hintaennätys, Toikan linnut saivat paljon huomiota osakseen sekä muutamat taidelasit nousivat erittäin hyvään hintaan.

Aleksin huutokauppa nro 37 sujui mukavasti. Kiinalaisia posliiniesineitä myytiin suuri määrä ja uusia asiakkaita oli liikkeellä paljon. Kuukauden päästä taas uudestaan!

Lokakuun huutokaupassa oli taas kohteita mukavasti, kaikkiaan yli 600 kpl. Helsinkiläisen keräilijän kodin irtaimistosta löytyi todellisia helmiä. Hugo Simbergin maalaus vuodelta 1914 nousi maksuineen reilusti yli 5000 euron hintaan. Kallein Atran maalauksista taasen nousi maksuineen reilusti yli 3000 euron hintaan ja yksi Atran teoksista päätyi museon kokoelmiin Englantiin asti. Huutokauppamme kansainvälistymisestä kertoo jälleen maamme rajojen ulkopuolelta tulleiden tarjousten lisääntyminen. Tähänkin huutokauppaan tarjouksia tuli mm. Saksasta, Belgiasta, Englannista, Espanjasta, Venäjältä ja jopa Kiinasta. Yhdysvalloista tulleiden tarjousten perusteella lähetämme 8kpl suomalaisia maalauksia Michiganiin asti.
Muutamat suurimmat yllätykset olivat erä muumimukeja(vasarahinta 2200 euroa) sekä 2kpl pohjahinnattomia mikrofoneja, jotka nousivat 2000 euron vasarahintaan.

Aleksin Kvalitet arvohuutokauppa oli menestys! Myynnissä oli mahtava määrä laadukasta taidetta, hopeaa ja designia. Uusia asiakkaita rekisteröityi palveluumme ennätysmäärä, myös puhelinhuutojen määrässä rikottiin aikaisemmat ennätykset.

Joulukuun huutokaupassa oli myynnissä melkein 700 kohdetta ja etenkin taidelasia myytiin runsaat määrät. Pelkästään Oiva Toikan lasilintuja oli myynnissä useita kymmeniä kappaleita. Useat taulut esim. Albert Edelfeltin taulu nousivat mukavasti. Paavo Tynellin valaisimesta maksettiin yli 3200 euroa.

Vuosi 2015 alkoi mukavasti. Tammikuun huutokaupassa varsinkin laadukkaat taide-esineet nousivat kiitettävästi. Hjalmar Munsterhjelmin maalaus myytiin maksuineen yli 18000 euron hintaan, myös Pablo Picasson grafiikka saavutti hyvän hinnan. Oiva Toikan lasiesineet olivat jälleen erittäin kysyttyjä ja niitä olikin taas myynnissä useita kappaleita.

Hiihtoloma-aika vähensi paikallaolijoiden määrää jonkinverran, mutta ennakkotarjouksia jätettiinkin vastaavasti normaalia enemmän. Arvotaide tuntuu tällä hetkellä nousevan hyviin hintoihin ja nyt selvästi panostetaan laatuun. Tästä on taas hyvä jatkaa kevättä eteenpäin.

Aleksin 5-vuotis juhlahuutokaupasta muodostui tulokseltaan historiamme paras huutokauppa. Ennätyksiä rikottiin niin paikallaolijoiden määrässä, kuin myös ennakkotarjousten määrässä. Nyt myynnissä olleista kohteista myymättä jäi vain kourallinen, laadukas/harvinainen tavara löytää tällä hetkellä ostajansa. Esim. Juhani Linnovaaran taide, Oiva Toikan lasiesineet, monet erikoiset hopeaesineet sekä Alvar Aallon huonekalut nousivat hyviin hintoihin.

Huutokauppakevät 2015 jatkui vilkkaana Aleksin huutokaupassa nro 44. Huutokaupassa myytiin mm. parisenkymmentä Oiva Toikan lasilintua, suomen kultakauden taidetta sekä useita Paavo Tynellin valaisimia.
Kiitettävä määrä tavaraa myytiin taas myös maan rajojen ulkopuolelle.

Huutokaupassa Hk45 myytiin poikkeuksellisen suuri määrä militariaa. Useita kiinnostuneita huutajia näille löytyi mm. saksasta asti. Monet taidelasiesineet herättivät paljon kiinnostusta. Tavaroita oli myynnissä taas ihan laidasta laitaan, timanttisormuksista henkilöautoon.

Aleksin kesähuutokaupassa 5.7.2015 oli myynnissä ennätysmäärä huutokohteita, kaikkiaan melkein 900 kohdetta. Erityisesti taidelasia oli myynnissä runsaasti. Kauniista kesäpäivästä sekä suuresta ennakkotarjousten määrästä huolimatta paikanpäälle oli saapunut reilusti toistasataa innostunutta huutajaa.  

Myimme 25.7.2015 huutokaupalla Närin kartanon irtaimistoa Pälkäneellä. Hieno kesäinen sää, sekä Närin kartanon upea miljöö tekivät huutokaupasta mieleenpainuvan. Kävijöitä huutokaupassa oli varovaisten arvioiden mukaan päivän aikana yhteensä noin tuhat henkeä.

Syksyn ensimmäisessä huutokaupassa(Hk48) muutamat arvotaideteokset nousivat esiin joukosta. Esim. Teppo Terän maalauksen hinta nousi maksuineen yli 10 000 euron sekä Hugo Simbergin maalaus vuodelta 1914 yli 4000 euroon.
Myös taidelasi ja hopeaesineet tekivät taas hyvin kauppansa.

Huutokaupassa Hk49 oli paikalla runsaasti huutajia kauniista syyssäästä huolimatta. Paikalle oli saapunut noin 150 aktiivista huutajaa. Erityisesti useita keräilijöitä kiinnostivat kenraalit Tapola sekä Oesch, joiden tavaroita oli myös kaupan.

Aleksin juhlahuutokaupassa nro 50 oli mukavasti huutajia paikalla, vaikkakin suuri osa tavaroista myytiin ennakkotarjousten perusteella. Maan rajojen ulkopuollekin lähti ennakkotarjousten perusteella taidelasia ja militariaa mm. Oiva Toikan Pampula maksuineen hintaan 1400 euroa sekä Tapio Wirkkalan vanerivati maksuineen hintaan 3100 euroa.

Isänpäivän huutokauppa ylitti reilusti kaikki odotukset, niin ennakkotarjousten kuin myös paikalle päässeiden huutajien määrässä. Taidelasit, maalaustaide sekä militaria myivät hyvin. Huonekalujenkin kysyntä näytti virkistyneen ja muutamissa päästiin oikein hyviin hintoihin.

Huutokauppa Hk52 eteni mukavissa itsenäisyyspäivän aaton tunnelmissa. Kotimainen tasokas maalaustaide kiinnosti huutajia kovasti. Suomen itsenäisyyteen liittyvät esineet olivat nyt kysyttyä tavaraa. Taidelasit sekä Tapio Wirkkalan suokurpat nousivat mukaviin hintoihin, myös timanttikorut olivat ehkä juuri joulun läheisyyden vuoksi suosittuja huutokohteita. Nyt onkin jo kova kiire, seuraava huutokauppa kun järjestetään jo viikon päästä.

Kiinaposliinihuutokauppa(Hk53) oli hyvä päätös muutenkin loistokkaalle vuodelle. KAIKKI myytävänä olleet kohteet myös myytiin! Osa kohteista myytiin erittäin huokeaan hintaan, mutta parhaiden posliinien hinnat nousivat kuitenkin yli 300 euron. Tauluissa sekä kulta ja hopeaesineissäkin tuli mukavat loppuhinnat. Toivomme asiakkaillemme hyvää joulunaikaa sekä upeita löytöjä
vuodelle 2016!

Tammikuun huutokaupassa(Hk54) Pekka Halosen maalauksen hinta nousi mukavasti lähtöhinnasta, Veikko Marttisen maalauksista kilpailtiin usean puhelimen voimin sekä Juhani Palmun maalaus saavutti mainion loppuhinnan.
Myynnissä oli myös hienoja lasiesineitä mm. useampi Gunnel Nyman, Oiva Toikka sekä Tapio Wirkkala. Muissa esineissä oli mm. Paavo Tynellin valaisimia sekä Ilmari Tapiovaaran huonekaluja.

Helmihuutokaupassa(Hk55) oli mukava tunnelma ja huutajiakin oli paikalla kivasti, huutonumeroita lunastettiin lähelle sata kappaletta, joten huutokauppaväkeä oli taas liikkeellä pitkälti toistasataa henkeä.

Maaliskuun Hk56 piti sisällään noin 600 huutokohdetta, suurin osa kohteista oli jälleen pohjahinnattomia ja näinollen myymättömiä esineitä jäi vain muutamia kappaleita.
Ehdottomasti kysytyin kohde oli tällä kertaa Mannerheim suurmieslasi, jonka hinta kipusi maksuineen yli 1300 euron. Tasan viikon päästä on jo seuraava huutokauppa, kun su 27.3. Ideaparkin keskusaukiolla järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa TAYS Lastenklinikan hyväksi!

Huhtikuun huutokauppa oli varsinkin maalaustaiteen osalta kiinnostava, esim. Fritz Jakobssonin maalauksia myytiin melkein 15 000 eurolla. Taidelaseissa oli taasen mm. Oiva Toikan lintuja myynnissä yli 30kpl.

Toukokuun huutokaupassa(Hk58) oli yhteensä myynnissä tuhansia keräilyesineitä. Taiteessa lähtöhinnaton Hugo Simberg nousi maksuineen yli 3000 euron sekä useat Olli Joen maalaukset nousivat myös mukavasti. Arabian kannuja myytiin yhteensä lähes 8000 euron arvosta. Suuri puukko/puhdetyökokoelma toi monia uusia asiakkaita huutokauppaamme.

Kesäkuun huutokauppaan oli pyrähtänyt iso parvi Oiva Toikan lintuja(yhteensä yli 60kpl) ja kaikki linnut löysivät uuden omistajan. Myös hopeaesineitä sekä maalaustaidetta oli paljon myynnissä.

Jo 60 huutokauppaa takana ja vauhti vain kiihtyy! Alkavasta syksystä on tulossa todella mielenkiintoinen huutokaupparintamalla. Kannattaa seurata nettisivujamme!

Huutokaupassa Hk61 oli huutokohteita yli 800kpl ja tavaraa tuntuu tulevan myyntiin hyvää vauhtia. Huutokauppapäivään mennessä olimme lisänneet valmiiksi jo seuraavaankin huutokauppaan pitkälti toistasataa kohdetta.

Tässä muutamia ensimmäisessä huutokaupassa myytyjä tuotteita.

90. Aarres Salli MYYTY 370 e235. Kaj Franck MYYTY 700 e301. Sänky MYYTY 580 e404. Ruori MYYTY 170 e416. Miekka MYYTY 250 e444. Kello MYYTY 150 eJoitakin toisessa huutokaupassa myytyjä tuotteita.

21. Pekka Halonen MYYTY 11600 e46. Venny Soldan-Brofelt MYYTY 3300 e208. Teekannu MYYTY 400 e229. Oiva Toikka MYYTY 280 e318. Sohvaryhmä MYYTY 570 e324. Kruunu MYYTY 350 eMuutamia kolmannen huutokaupan tuotteita.

14. Pekka Halonen MYYTY 7000 e64. Teuvo Kotilainen MYYTY 320 e255. Kultaketju MYYTY 1650 e264. Kultaraha MYYTY 420 e315. Pöytäryhmä MYYTY 750 e316. Kruunu MYYTY 550 eEsimerkkejä jouluhuutokaupassa myydyistä tuotteista:

19. Ismo Pyykkö MYYTY 1200 e247. Kultakello MYYTY 370 e328. Kirkkoreki MYYTY 130 e399. Tuolipari MYYTY 300 e409. Mitaliripa MYYTY 190 e425. K-pistooli MYYTY 540 eTammikuun huutokaupassa myytyjä kohteita:

64. Veistos MYYTY 360 e96. Teemu Saukkonen MYYTY 1800 e230. Metsopari MYYTY 240 e265. Gunnel Nyman MYYTY 200 e348. Valaisin MYYTY 230 e421. Wehrmacht MYYTY 370 eHelmihuutokaupan antia:

87. Grigor Auer MYYTY 700 e234. Kerttu Nurminen MYYTY 200 e260. Hopea astiasto MYYTY 290 e316. Lipasto MYYTY 260 e370. Irene Guiselain MYYTY 340 e479. SS-merkki MYYTY 290 eHuutokaupassa nro 7 myytyjä kohteita:

12. Kaarlo Atra MYYTY 1700 e252. Helena Tynell MYYTY 230 e281. Arabia Maire MYYTY 190 e290. Rannekorut MYYTY 510 e353. Työpöytä MYYTY 260 e421. Ikoni MYYTY 850 eKahdeksannessa huutokaupassa myytyjä kohteita:

236. Astiasto MYYTY 170 e253. Kultamitali MYYTY 2070 e276. Ikoni MYYTY 500 e291. Hopeaa MYYTY 220 e427. Kypärä MYYTY 430 e490. Kotka MYYTY 540 eMuutamia elokuun huutokaupassa myytyjä kohteita:

9. Verner Thome MYYTY 620 e61. Anton Ravander MYYTY 330 e214. Helena Tynell MYYTY 150 e241. Arabia MYYTY 320 e266. Kultasormus MYYTY 1170 e268. Hopeakannu MYYTY 400 e338. Aitomatto MYYTY 240 e374. Seinäkello MYYTY 170 e384. Kandelaaberit MYYTY 270 e402. Vesipuhveli MYYTY 210 e424. Maxim MYYTY 1000 e489. Laiva MYYTY 150 e
Muutamia hk 10 myytyjä kohteita:

20. Anton Ravander MYYTY 230 e22. Salvador Dali 6 kpl MYYTY 610 e75. Juhani Hakalahti MYYTY 440 e85. Eero Nelimarkka MYYTY 980 e204. Nanny Still MYYTY 320 e321. Jalkalamppu MYYTY 380 e376. Lasivitriini MYYTY 350 e417. Erä lehtiä MYYTY 250 e422. Pelipaita MYYTY 1700 e423. Auto MYYTY 260 eJoitakin hk 11. myyntejä:

10. Gebhard MYYTY 400 e24. Danielsson MYYTY 1150 e201. Hopeaa MYYTY 110 e213. Arabiaa MYYTY 120 e227. Vuosikuutio MYYTY 320 e293. Taskukelloja MYYTY 310 e309. Vuodesohva MYYTY 330 e388. Ruokailuryhmä MYYTY 450 e410. Emma kivääri MYYTY 580 e477. Kandelaaperit MYYTY 400 e
Muutamia hk 12 myytyjä tuotteita:

199. Arabiaa MYYTY 200 e204.Hopeakannu MYYTY 600 e265. Kultaraha MYYTY 210 e269. Kultakoru MYYTY 730 e311. Sohvakalusto MYYTY 900 e316. Aitomatto MYYTY 320 e356. Kristallikruunu MYYTY 160 e397. Matti Karppanen MYYTY 555 e449. Kivääri MYYTY 200 e465 Turkki MYYTY 130 eHuutokaupan hk 13 myyntejä:

21. T.G.Tuhkanen MYYTY 340 e109. Evert Yli-Porila MYYTY 170 e147. Ikoni MYYTY 140 e179. Louis Sparre mappi MYYTY 460 e200. Timanttisormus MYYTY 100 e273. Hopeinen astiasto MYYTY 1700 e292. Siiroinen MYYTY 300 e296. Arabia kannu MYYTY 400 e334. Könninkello MYYTY 1000 e527. Kassakaappi MYYTY 220 eHuutokaupan nro 14 satoa:

21. Ikoni MYYTY 500 e74. Keinänen MYYTY 1500 e76. Hopealusikoita MYYTY 140 e90. Sarpaneva MYYTY 650 e111. Keinumorsian MYYTY 90 e349. Polyphoni MYYTY 510 e362. Peilipöytä MYYTY 300 e375. Aitomatto MYYTY 220 e435. Kivääri MYYTY 220 e569. Taskukelloja MYYTY 220Huutokaupassa nro 15 myytyjä:

1. Olavi Laine MYYTY 310 e54. T.G.Tuhkanen MYYTY 340 e130. Hopeakalusto MYYTY 280 e193. Tapio Wirkkala MYYTY 215 e208. Koristelautanen MYYTY 170 e262. Timo Sarpaneva MYYTY 225 e297. Ulla Procope MYYTY 230 e376. Sohvakalusto MYYTY 420 e464. Suzuki Intruder MYYTY 1650 e502. Taljajousi MYYTY 250 eJoitain hk 16 antia:

10. Ikoneja 4 kpl MYYTY 110 e24. Tuomo Saali MYYTY 350 e279. Hopeamarkkoja MYYTY 70 e287. Aimo Okkolin MYYTY 410 e358. Design tuolit MYYTY 480 e448. Seinäpuhelin MYYTY 180 eHuutokaupassa hk 17 myytyjä kohteita:

9. Aarre Aaltonen MYYTY 180 e70. Veikko Vionoja MYYTY 1000 e76. Onni Oja MYYTY 1150 e196. Arabia Kosmos MYYTY 110 e234. Kynttilänjalat MYYTY 121 e302. Pirttipöytä MYYTY 450 e318. Sohvakalusto MYYTY 300 e411. Wanha nukke MYYTY 220 e438. Reki varusteineen MYYTY 200 e447. Miekka MYYTY 220 eJoitakin huutokaupassa nro 18 myytyjä kohteita:

28. Alexander Wilhelms MYYTY 250 e46. Leijonapatsas MYYTY 120 e112. Laura Järnefelt MYYTY 450 e167. Taidelasi K.F 1963 MYYTY 300 e217. Hopealusikoita 6 kpl MYYTY 130 e283. Gunnel Nyman 1953 MYYTY 400 e302. Tähkäempire-ryhmä MYYTY 300 e318. Billnäs-pöytä MYYTY 340 e430. Miekka 1700-luvulta MYYTY 280 e431. Upseerimiekka MYYTY 330 e533. Pienoishaitari Martinelli MYYTY 30 e604. Öljylamppu MYYTY 370 e610. Enkelipatsas MYYTY 800 e617. Kassakone National MYYTY 400 eMuutamia huutokauppa nro 19 myyntejä:

3. Johan Knutson MYYTY 2900 e98. Eero Nelimarkka MYYTY 1200 e201. Kultaketju MYYTY 420 e206. Oiva Toikka MYYTY 180 e293. Timo Sarpaneva MYYTY 220 e301. Divaanisohva MYYTY 200 e342. Öljylamppu MYYTY 220 e380. Pöytäryhmä MYYTY 380 eMuutamia jouluhuutokaupan hk 20 myyntejä:

53. Gabriel Engberg MYYTY 1100 e132. Tyko Sallinen MYYTY 580 e183. Rolex MYYTY 3000 e201. Taskukello MYYTY 770 e209. Hopeaa MYYTY 550 e273. Arabiaa MYYTY 300 e291. Kultamitali MYYTY 360 e339. Rokokookalusto MYYTY 290 e361. Jugentkaappi MYYTY 1400 e378. Ryijy MYYTY 420 e428. Täytetty karhu MYYTY 2500 e498. Adolf Bock MYYTY 450 eMuutama myynti huutokaupasta nro 21:

2. Patsas MYYTY 120 e14. Wille Salonen MYYTY 340 e27. Pekka Halonen MYYTY 14500 e201. Arabia Valencia MYYTY 190 e203. Pikareje 6 kpl MYYTY 70 e204. Palkintomalja MYYTY 100 e258. Taskukelloja 2 kpl MYYTY 150 e336. Artek pöytä MYYTY 355 e348. Tammikaappi MYYTY 120 e405. Sarvikypärä MYYTY 230 e486. Korttikansio MYYTY 230 e497. Upseerimiekka MYYTY 360 eMuutamia myyntejä huutokaupasta nro 22:

11. Wäinö Aaltonen MYYTY 130 e133. Wille Salonen MYYTY 430 e209. Arabia kahviastiasto MYYTY 140 e220. Tapio Wirkkala MYYTY 130 e227. Omega Seamaster MYYTY 300 e257. Kultaketju MYYTY 400 e270. Timo Sarpaneva MYYTY 230 e303. Lipasto MYYTY 130 e382. Pöytäpendyyli MYYTY 150 e383. Ryijy MYYTY 410 e497. Lentomerkkejä MYYTY 110 e507. Högfors ritarikilpi MYYTY 200 e585. Suomisarjan hopeaa MYYTY 700 e625. Eero Nelimarkka MYYTY 1200 eMaaliskuun 3-vuotis juhlahuutokaupan muutama myynti:

7. Matti Karppanen MYYTY 1550 e22. Berndt Frang-Ponsio MYYTY 580 e78. Hevospatsas MYYTY 90e95. Metalliveistos MYYTY 170 e223. Arabian kissa MYYTY 100 e244. Hopeinen tsaarinajan risti MYYTY 50 e256. Arabia Liisa MYYTY 290 e258. Hopeinen koristemuna MYYTY 950 e263. Lasilintuja Toikka MYYTY 190 e309. Kristallikruunu MYYTY 310 e343. Marmoripylväät MYYTY 430 e358. Sivustavedettävä sohva MYYTY 170 e370. BarokkiKruunu MYYTY 240 e399. Hopealautanen MYYTY 280 e410. Korttikansio MYYTY 150 e452. Wanha nukke MYYTY 130 e454. Gramofoni MYYTY 80 e478. Merkkejä ja myöntökirjoja MYYTY 470 e
Joitakin hk 24 myyntejä:

16. Wille Salonen MYYTY 520 e135. Jussi Mäntynen MYYTY 230 e184. Jorma Vennola MYYTY 160 e239. Kultasormuksia MYYTY 580 e242. Kultakello MYYTY 450 e255. Arabia kannu MYYTY 130 e266. Kultaketju MYYTY 310 e273. Hopealusikoita MYYTY 130 e284. Juhlarahoja MYYTY 300 e294. Liemikauha hopeaa MYYTY 90 e393 Vitriinikaappi MYYTY 160 e412. Sotilasmerkkejä MYYTY 230 e415. Ikoni MYYTY 90 e485. Lastenrattaat MYYTY 175 eMuutamia hk 25 myyntejä:

83. Taulu 1800 luvulta MYYTY 180 e107. Iso ikoni MYYTY 80 e139. Taulu T.G. Tuhkanen MYYTY 350 e164. Rolex kulta/timantit MYYTY 2700 e168. Korsumalja MYYTY 130 e197. Kaj Franck -58 MYYTY 130 e211. Hopearahoja MYYTY 105 e229. Rannekoru kultaa MYYTY 350 e235. Hopeaa MYYTY 220 e256. Lasilintuja 2 kpl MYYTY 70 e279. Erä lasia MYYTY 130 e300. Arabia Polaris 59 kpl MYYTY 130 e304. Astiakaappi MYYTY 100 e348. Sohvaryhmä MYYTY 110 e360. Lasivitriini MYYTY 200 e383. Aito matto MYYTY 150 e408. Ritarinhaarniska MYYTY 460 e409. Custom minimoto MYYTY 400 e427. Vanhat nuket MYYTY 430 e454. Kitara+vahvistin MYYTY 90 e464. Sotilashallinnon merkki 1936 MYYTY 110 e544. Ericksson puhelin 145 e589. Kasakkakeppi MYYTY 315 eMuutamia huutokauppa nro 26 myyntejä:

17. Venny Soldan-Brofeldt MYYTY 3350 e59. Edelfelt kansio MYYTY 160 e207. Arabia mausteikot MYYTY 160 e227. Erä lasia MYYTY 105 e235. Kultasormus 60 timanttia MYYTY 1050 e302. Kaappi 1800-luvulta MYYTY 290 e328. Pöytäryhmä MYYTY 500 e423. Rintatähti MYYTY 80 e431. Seinäpuhelin MYYTY 80 e439. Iso puinen kotka 340 e
Joitain hk 27 myyntejä:

10. Jussi Mäntynen MYYTY 190 e82. T.G.Tuhkanen MYYTY 680 e206. Hopeinen tarjoiluastia MYYTY 140 e230. Pesusetti 1900-alusta MYYTY 130 e275. Arabian kannuja MYYTY 120 e302. Kattovalaisin MYYTY 130 e345. Iso lipasto MYYTY 220 e374. Diamont Chair MYYTY 360 e387. Baarikaappi MYYTY 340 e403. Kypäriä 2 kpl MYYTY 110 e407. Pöytäpendyyli MYYTY 290 e410. Pistoolit+tikari MYYTY 80 e627. Mademoiselle MYYTY 290 e716. Wanha haulikko MYYTY 320 e
Esimerkkejä hk 28 myynneistä:

5. Venny Soldan-Brofeldt MYYTY 1700 e10. Birger Carlstedt MYYTY 800 e156. Evert Yli-Porila MYYTY 210 e203. Arabia sokeripurkit MYYTY 190 e242. Helene Scherbeck 6kpl Arabia MYYTY 160 e264. Kultakoruja MYYTY 130 e271. Taidelaseja 2kpl MYYTY 150 e303. Vitriinikaappi MYYTY 130 e311. Talonpoisrokokoo 2+1 MYYTY 150 e318. Rösler piano MYYTY 240 e386. Pendyylikello MYYTY 150 e407. Miekka MYYTY 70 e420. Gramofoni MYYTY 150 e473. Kalervo Kallio MYYTY 190 e513. Mitaleja MYYTY 145 e528. Wanhat lastenvaunut MYYTY 100 e
Muutamia myyntejä huutokaupasta nro 29:

2. Verner Thome MYYTY 560 e43. Ilvesveistos MYYTY 200 e124. Jääkäriveistos MYYTY 130 e165. Kimmo Pyykkö MYYTY 550 e192. Waltham taskukello MYYTY 140 e199. Sussi Åberg Arabia MYYTY 110 e225. Rahoja 12 kpl MYYTY 190 e266. Tapio Wirkkala MYYTY 90 e286. Romanov 6+1 MYYTY 50 e346. Kustavilainen kalusto MYYTY 620 e417. Punaupseerikurssin merkki MYYTY 5100 e436. SS-koppalakki MYYTY 730 e536. Talttalaatikko MYYTY 100 e545. Winchester 1907 MYYTY 60 eMuutamia jouluhuutokaupan(nro 30) myyntejä:

9. Essi Renvall MYYTY 230 e123. Onni Oja MYYTY 360 e149. Ejnar Kohlmann MYYTY 270 e206. Hopealusikat MYYTY 95 e210. Liukko-Sundström MYYTY 130 e227. Siiroinen MYYTY 45 e231. Juhlarahoja MYYTY 50 e261. Kultakoru MYYTY 410 e307. Hyllykkö MYYTY 560 e316. Tammikaappi MYYTY 400 e412. Jääkäriristi MYYTY 1650 e428. Miekka MYYTY 200 e429. Pistooli MYYTY 180 e434. Haitari MYYTY 45 e485. Arabialainen vaasi MYYTY 50 e533. Retro puhelin MYYTY 105 e
Muutamia tammikuun huutokaupan hk 31 vasarahintoja:

2. Pekka Halonen MYYTY 14600 e10. Evert Yli-Porila MYYTY 230 e14. Berndt Lindholm MYYTY 8100 e142. Asetelmamaalaus MYYTY 760 e188. Kultasormukset MYYTY 160 e215. Arabia Valencia MYYTY 290 e241. Kiinalaista posliinia MYYTY 3000 e273. Hopealautanen MYYTY 100 e279. Kiinalainen koristemalja MYYTY 2100 e300. Tapio Wirkkala MYYTY 185 e301. Kukkapylväs MYYTY 270 e320. Kulmakaappi MYYTY 280 e338. Gallen valaisin MYYTY 210 e404. Sotilaskypärä MYYTY 70 e407. Taskukello hopeaa MYYTY 85 e418. Williams kitara MYYTY 60 e431. Miekka MYYTY 150 e434. Parfyymipulloja MYYTY 180 e496. Sähköauto MYYTY 260 e499. Pöytäpendyyli MYYTY 30 e519. Flipperi MYYTY 1450 e555. Mitaleja 3 kpl MYYTY 60 eMuutamia myyntejä helmikuulta hk 32:

2. Veistos MYYTY 130 e13. Jukka Mäkelä MYYTY 1150 e167. Myrna astiasto MYYTY 130 e207. Hopeinen kannu MYYTY 310 e210. Kaj Franck MYYTY 505 e218. Hopea kynttelikkö MYYTY 440 e224. Annikki Hovisaari MYYTY 330 e321. Majoliikkilamppu MYYTY 1150 e391. Arkku 1700-luku MYYTY 700 e395. Mahalipasto MYYTY 370 e402. Jääkäri kokoelma MYYTY 4200 e417. Puukko MYYTY 140 e422. Jukeboksi MYYTY 610 e433. Bensapumppu MYYTY 460 e640. Barokkituoli MYYTY 210 e655. Everstiluutnantinpuku MYYTY 800 e755. Trymoopeili MYYTY 250 e758. Leimasin Herman Görin MYYTY 250 eMuutama myynti maaliskuulta Hk 33:

6. Maria Wiik MYYTY 8500 e107. Zakhar Sherman MYYTY 560 e163. Muumifiguriineja MYYTY 150 e183. Timanttisormus MYYTY 250 e205. Oiva Toikka MYYTY 150 e310. Kristallikruunu MYYTY 130 e322. Kandelaaberit MYYTY 220 e348. Kivipintainen pöytä MYYTY 300 e405. Helikopteripeli MYYTY 445 e428. Saksofoni MYYTY 130e469. Matka-arkku MYYTY 300 e535. Mitali+myöntökirja MYYTY 180e582. Hopeakannu MYYTY 325 e644. Kiinalainen maljakko MYYTY 1700 e645. Maljakkopari MYYTY 1050 e690. Kantasormus MYYTY 130 eMuutamia Hk 34 myyntejä:

87. Wanha maalaus MYYTY 160 e156. Berndt Lindholm MYYTY 1250 e239. Kiinalainen vaasi MYYTY 460 e260. Aimo Okkolin MYYTY 430 e288. Kaj Franck MYYTY 270 e333. Sohvaryhmä MYYTY 320 e375. Rokokoopeili MYYTY 310 e409 Säästölipas MYYTY 120 e472. Mandoliini MYYTY 150 e493. Juhlarahoja MYYTY 105 e518. Högfors kamina MYYTY 420 e534. Peuranpää MYYTY 130 e
Esimerkkimyyntejä kesäkuun huutokaupasta Hk35:

13. Pekka Halonen MYYTY 7500 e115. Lauri Leppänen MYYTY 320 e178. Saara Hopea MYYTY 145 e183. Kupittaan savi MYYTY 110 e195. Olympia rahoja MYYTY 345 e216. Riihimäen lasi MYYTY 200 e228. Kultariipus MYYTY 360 e323. Gustaf Becker MYYTY 130 e384. Tapiovaara pianotuoli MYYTY 110 e415. Ikoni hopea/emali MYYTY 210 e425. Haulikko MYYTY 165 e508. Martta nukke MYYTY 620 e595. Hopealusikoita MYYTY 230 e630. Kultaketju MYYTY 460 eMuutamia myyntejä Hk 36:

9. Wille Salonen MYYTY 380 e12. Emil Halonen MYYTY 140 e31. Evert Yli-Porila MYYTY 320 e189. Rannekoru kultaa MYYTY 190 e


204. Wirkkala Suokurppa MYYTY 500 e273. Oiva Toikka MYYTY 500 e296. Tapio Wirkkala MYYTY 570 e454. Sotilasmerkkejä MYYTY 270 e529. Wanha kartta MYYTY 380 e532. Chippendale pöytä+tuolit MYYTY 270 e555. Taskukelloja MYYTY 105 e575. Kattolyhty MYYTY 290 eEsimerkkejä Hk 37 myynneistä:

42. Oiva Vuolas MYYTY 240 e65. Jon Karsten MYYTY 90 e208. Oiva Toikka MYYTY 120 e218. Timanttisormus MYYTY 200 e250. Bell&Ross MYYTY 800 e261. Teekannu MYYTY 180e299. Kiinalainen ruukku MYYTY 120 e347. Hopeakaappi MYYTY 310 e372. Gramofoni MYYTY 110 e431. Suojeluskuntanauhat MYYTY 110 e440. Kaukoputki MYYTY 120 e485. Keihäitä 2kpl MYYTY 110 e487. Formulapeli MYYTY 470 e539. Kalevalakoru MYYTY 135 e542. Tapio Wirkkala MYYTY 310 e543. Muumimuki+lautanen MYYTY 160 eMuutama myynti Hk 38:

1. Hugo Simberg MYYTY 4700 e175. Arabia Kalevala 11kpl MYYTY 220 e201. Erä muumimukeja MYYTY 2200 e247. Erä hopearahoja MYYTY 250 e254. Lomonosov figuurit MYYTY 160 e272. Oiva Toikka MYYTY 360 e314. Vanha arkku MYYTY 190 e362. Pohjalaispöytä MYYTY 510 e403. Vanha radio MYYTY 160 e419. Seteleitä 1000mk 10 kpl MYYTY 1550 e432. Rahalipas MYYTY 205 e523. Huuhkaja MYYTY 230 e591. Mikrofonit 2kpl MYYTY 2000 eMuutamia Kvalitet Hk 39 myyntejä:


1. Pekka Halonen MYYTY 8300 e183. Laila Zink MYYTY 310 e202. Wirkkala Tokio MYYTY 340 e212. Faberge hopearasia MYYTY 4200 e215. Wirkkala "Lehtivati" MYYTY 7200 e216. Hopeakalusto MYYTY 1250 e274. Oiva Toikka MYYTY 140 e312. Becker kello MYYTY 190 e320. Aito matto MYYTY 100 e341. Alvar Aalto 4kpl MYYTY 185 e376. Kulmakaappi 1800-luku MYYTY 210 e400. SS-kypärä MYYTY 400 e424. Hedelmäpeli MYYTY 200 eMuutamia Jouluhuutokaupan 2014 myyntejä:

5. Eero Nelimarkka MYYTY 1350 e47. Aarre Aaltonen MYYTY 270 e167. Kynttilänjalat MYYTY 150 e197. Oiva Toikka MYYTY 700 e236. Kultakello MYYTY 260 e304. Alvar Aalto MYYTY 340 e341. Peilipiironki MYYTY 330 e379. Paavo Tynell MYYTY 2700 e483. Haitari MYYTY 400 e527. Mitaleja erä MYYTY 110 e558. Aku Ankkoja MYYTY 130 e563. Juhlarahoja MYYTY 2050 e594. Silinterihattu MYYTY 110 e645. Miekka MYYTY 270 eJoitakin Hk 41 myyntejä:

4. Hjalmar Munsterhjelm MYYTY 15500 e73. Leo Laukkanen MYYTY 900 e155. Björn Weckström MYYTY 160 e192. Oiva Toikka MYYTY 230 e225. Helene Schjerfbeck 8kpl MYYTY 200 e278. Birger Kaipiainen MYYTY 110 e323. Kello Becker MYYTY 160 e344. Pormestarinkalusto 160 e408. Seinäkoriste MYYTY 210 e422. Täytetty metso 110 e452. Rumpusetti MYYTY 170 e492. Kirjoja erä MYYTY 110 e
Muutamia myyntejä huutokaupasta Hk 42:

1. Pekka Halonen MYYTY 21000 e172. Kynttilänjalat MYYTY 75 e179. Matti ja Maija MYYTY 80 e183. Kultasormus MYYTY 850 e193. Erä Arabiaa MYYTY 110 e197. Lomonosov Jääkarhu MYYTY 70 e275. Oiva Toikka MYYTY 165 e276. Oiva Toikka MYYTY 170 e297. Kristallia MYYTY 95 e326. Lipasto MYYTY 95 e333. Louis Poulsen MYYTY 100 e416. Salonkitykki MYYTY 35 e420. Pöytäpendyyli MYYTY 55 e460. Mitaleja MYYTY 120 e494. Seinäpuhelin MYYTY 55 e
Muutamia Hk 43 myyntejä:

1. Hjalmar Munsterhjelm MYYTY 6200 e9. Gunnar Nyholm MYYTY 610 e12. Jussi Mäntynen MYYTY 540 e15. Juhani Linnovaara MYYTY 1500 e77. Hopeinen ikoni MYYTY 340 e86. Nina Ahlstedt MYYTY 600 e108. Venny Soldan- Brofeldt MYYTY 1550 e116. Gunnar Pohjola MYYTY 480 e150. Oiva Toikka MYYTY 1700 e167. Hopea-aterimia MYYTY 370 e260. Tapio Wirkkala MYYTY 520 e285. Hopeinen korurasia MYYTY 430 e288. Hopeinen norsu MYYTY 850 e332. Flyygeli MYYTY 720 e349. Alvar Aalto MYYTY 1700 e352. Alvar Aalto MYYTY 480 e355. Eero Saarinen MYYTY 1900 e398. Onni Oja MYYTY 620 e439. Laivakompassi MYYTY 610 e448. Budhaveistos MYYTY 260 e485. Kiinalaista posliinia MYYTY 260 e514. Miekkoja 2kpl MYYTY 160 e
Muutamia Hk44 myyntejä:

1. Oscar Kleineh MYYTY 7700 e25. Pronssiveistos Matti Haupt MYYTY 650 e196. Hopeinen kahvikalusto MYYTY 270 e211. Oiva Toikka Ibis MYYTY 380 e238. Oiva Toikka Martinhanhi MYYTY 760 e249. Oiva Toikka Kieku MYYTY 660 e254. Oiva Toikka Juhlakuutio MYYTY 1550 e268. Nanny Still Koristepullo MYYTY 340 e272. Oiva Toikka Sieppo MYYTY 460 e275. Oiva Toikka pyöreäkuutio MYYTY 420 e277. Oiva Toikka Bambu MYYTY 760 e320. Valaisin Paavo Tynell MYYTY 1300 e334. Valaisin Paavo Tynell MYYTY 1050 e404. Pienoistykki MYYTY 90 e417. Jääkäripatsas Arabia MYYTY 110 e423. Miekka MYYTY 65 e484. Sähkökitara MYYTY 170 e
Muutama esimerkki Hk45 myynneistä:

2.Veistos Paavo Nurmi MYYTY 800 e6. Arthur Heickell MYYTY 630 e176. Kynttilänjalat MYYTY 160 e216. Oiva Toikka Bambu MYYTY 500 e217. Aimo Okkolin Kullero MYYTY 330 e219. Oiva Toikka Villihanhi MYYTY 485 e262. Taskukelloja 3kpl MYYTY 125 e321. Nojatuolipari MYYTY 110 e382. Kattovalaisin MYYTY 170 e448. Marttiini puukkoja MYYTY 350 e450. Vietnam puukko MYYTY 280 e454. Laivastotikari MYYTY 210 e460. SS-vyö MYYTY 240 e524. Kassakaappi MYYTY 350 e
Muutamia Hk 46 myyntejä:

1. Pekka Halonen MYYTY 13500 e4. Eero Nelimarkka MYYTY 1100 e163. Bambu Oiva Toikka MYYTY 850 e228. Kultaketju MYYTY 170 e252. Hopealautanen MYYTY 250 e286. Ibis Oiva Toikka MYYTY 270 e288. Arabia maitokannu MYYTY 200 e315. Oluttynnyri MYYTY 150 e342. Lautaskaappi MYYTY 170 e357. Chaplin patsas MYYTY 110 e373. Kattokruunu MYYTY 680 e380. Aalto nojatuoli MYYTY 190 e481. Aalto maljakot MYYTY 160 e509. Muumikello MYYTY 160 e538. SS-kauluslaatat MYYTY 270 e548. Arabia astiasto MYYTY 230 e783. Tiffany lasiteos MYYTY 480 e838. Hopeinen kahvikalusto MYYTY 260 e
Muutamia Närin kartanossa myytyjä kohteita:

20. Mikko Carlstedt MYYTY 1850 e201. Oiva Toikka MYYTY 1300 e202. Hedelmävati MYYTY 850 e210. Oiva Toikka MYYTY 950 e215. Gunnel Nyman MYYTY 5400 e220. Kaj Franck MYYTY 880 e302. Arkku MYYTY 180 e332. Matto MYYTY 460 e336. Pirttipöytä MYYTY 2100 e365. Senkki MYYTY 310 e369. Pöytä+tuolit MYYTY 460 e372. Kaappi MYYTY 320 e391. Sivustavedettävä sänky MYYTY 320 e401. Miekka MYYTY 170 e406. Musiikkikeskus MYYTY 160 e427. Wanha kartta MYYTY 220 e435. Pihakalusto MYYTY 480 e443. Vellikello MYYTY 280 e461. Seinäpuhelin MYYTY 180 e545. Matto MYYTY 520 eMuutamia Hk 48 myyntejä:

5. Hugo Simberg MYYTY 3350 e8. T.G.Tuhkanen MYYTY 330 e202. Tapio Wirkkala MYYTY 240 e217. Oiva Toikka MYYTY 150 e238. Kynttilänjalka hopeaa MYYTY 280 e243. Aimo Okkolin MYYTY 360 e263. Arabia astiasto MYYTY 400 e283. Kahviastiasto hopeaa MYYTY 320 e312. Tuoli MYYTY 110 e377. Alvar Aalto MYYTY 150 e408. Puukkopistin MYYTY 220 e545. Kunniamerkki MYYTY 170 eJoitakin myyntejä Hk 49:

1. Berndt Lindholm MYYTY 5200 e2. Ada Thilen MYYTY 1100 e15. Eero Nelimarkka MYYTY 1100 e156. Arabia vati MYYTY 110 e175. Omega Seamaster MYYTY 220 e185. SK-paperiveitsi MYYTY 160 e199. Oiva Toikka MYYTY 330 e235. Tapio Wirkkala MYYTY 260 e256. Peili MYYTY 160 e381. Valaisin MYYTY 220 e401. Miekka MYYTY 500 e402. Haitari MYYTY 520 e414. Gramofoni MYYTY 120 e420. Tapola kävelykeppi MYYTY 450 e431. Mitaliripa MYYTY 160 e434. Oesch kävelykeppi MYYTY 450 e466. Erä kolikoita MYYTY 220 e501. Wirkkala puukko MYYTY 230 e534. Täytetty joutsen MYYTY 700 e616. Arabia astiasto MYYTY 120 eMuutama myynti huutokaupasta Hk 50:

24. Kristian Krokfors MYYTY 900 e38. Jan Palmu MYYTY 480 e122. Magnus Enckell MYYTY 380 e175. Hopealusikat MYYTY 90 e188. OIva Toikka Pampula MYYTY 1150 e200. Tapio Wirkkala MYYTY 2600 e272. Arabia Valencia MYYTY 100 e294. Nanny Still Saturnus MYYTY 130 e311. Sohvaryhmä MYYTY 130 e351. Matto MYYTY 230 e448. Helkama Hopeasiipi MYYTY 80 e490. Lehtopöllö MYYTY 170 e
Muutama vasarahinta Hk 51:

10. Felix Frang MYYTY 1050 e104. Reino Viirilä MYYTY 610 e137. Oiva Toikka MYYTY 400 e139. Timo Sarpaneva MYYTY 330 e145. Kaj Franck MYYTY 410 e165. Rintakoru MYYTY 290 e275. Kandelaaberi MYYTY 320 e276. Maljakko MYYTY 300 e280. Aalto malja MYYTY 550 e294. Kahvikalusto MYYTY 410 e301. Arkku MYYTY 160 e302. Peilikaappi MYYTY 380 e313. Crinolette MYYTY 450 e319. Pussikruunu MYYTY 320 e339. Peili MYYTY 140 e454. Leikkiautoja MYYTY 290 e549. Rengaspaita MYYTY 180 e551. Kauluslaatat MYYTY 260 e590. Tikari MYYTY 340 e607. Kassakone MYYTY 250 eJoitakin Hk52 myyntejä:

4. Antti Faven MYYTY 2500 e7. Laila Pullinen MYYTY 250 e20. Veikko Marttinen MYYTY 1800 e143. Nanny Still MYYTY 220e157. Tapio Wirkkala MYYTY 2000 e189. Saara Hopea MYYTY 260 e204. Timanttisormus MYYTY 1100 e216. Kultakello MYYTY 200 e250. Kerttu Nurminen MYYTY 220 e282. Arabia kannu MYYTY 300 e302. Boknäs hylly MYYTY 550 e310. Kaappi MYYTY 320 e324. Kristallikruunu MYYTY 400 e338. Vaatekaappi MYYTY 220 e406. Puhelin MYYTY 180e445. Mannerheim kuva MYYTY 750 e494. Pistin MYYTY 180eMuutama myynti Hk53:

29. Tarjoilupöytä MYYTY 30 e95. Uurna jadea MYYTY 35 e277. Koristeposliini MYYTY 45 e480. Ruukkupari MYYTY 320 e557. Marttinen MYYTY 1950 e561. Timanttisormukset MYYTY 1950 e573. Basso+Kaiutin MYYTY 150 e583. Kahvikalusto MYYTY 320 eMuutama vasarahinta huutokaupasta HK 54:

2. Pekka Halonen MYYTY 13500 e74. Veikko Marttinen MYYTY 1750 e79. Juhani Palmu MYYTY 1700 e155. Venny Soldan-Brofeldt MYYTY 2750 e226. Gunnel Nyman MYYTY 760 e256. Valencia MYYTY 240 e266. Oiva Toikka MYYTY 240 e301. Paavo Tynell MYYTY 820 e317. Ilmari Tapiovaara MYYTY 170 e524. Kynttelikkö MYYTY 95 e
Muutama Hk55 vasarahinta:

12. Rafael Wardi MYYTY 1150 e117. Matti Haupt MYYTY 450 e125. Sam Vanni MYYTY 1400 e200. Tapio Wirkkala MYYTY 250 e217. Oiva Toikka MYYTY 300 e228. Kynttilänjalat MYYTY 180 e251. Kultaketju MYYTY 910 e331. Seinäkello MYYTY 700 e463. Moottoripyörä MYYTY 1700 e550. Mannerheim MYYTY 130 e
Muutamia vasarahintoja Hk 56:

1. Kiviveistos MYYTY 140 e3. Oscar Kleineh MYYTY 14000 e198. Aimo Okkolin MYYTY 580 e204. Erä hopeaa MYYTY 170 e208. Kaj Franck MYYTY 150 e307. Lasivitriini MYYTY 200 e401. Miekka MYYTY 140 e459. Timanttisormus MYYTY 720 e528. Hopeavati MYYTY 370 e579. Suurmieslasi MYYTY 1100 e
Muutama otos myynneistä Hk57:

15. Sam Vanni MYYTY 1300 e
19. Veistos MYYTY 130 e
102. Jussi Mäntynen MYYTY 340 e
19139. Juhani Palmu MYYTY 1350 e
166. Liukko-Sundström MYYTY 130 e
187. Oiva Toikka MYYTY 200 e
195. Oiva Toikka MYYTY 520 e
226. Arabia astiasto MYYTY 210 e
272. Festivo 12kpl MYYTY 240 4
303. Kaappikello MYYTY 180 e
310. Seinäkello MYYTY 130 e
329. Kulmakaappi MYYTY 250 e
452. Rintatähti MYYTY 220 e
456. Mustaruutikivääri MYYTY 100 e
Muutama myynti Hk58:

14. Emil Halonen MYYTY 540 e59. Hugo Simberg MYYTY 2600 e179. Timo Sarpaneva MYYTY 280 e189. Birger Kaipiainen MYYTY 290 e202. Timanttisormus MYYTY 480 e206. Arabia kannu MYYTY 950 e334. Seinäkello MYYTY 110 e359. Alvar Aalto tuolit MYYTY 360 e403. Mitaleja erä MYYTY 150 e416. Puhdetyöpuukkoja MYYTY 100 e571. Seinäpuhelin MYYTY 80 e594. Erä hopeaa MYYTY 60 e
Muutamia Hk 59 myyntejä:

61. Jussi Mäntynen MYYTY 260 e77. Elvi Maarni MYYTY 1350 e168. Kandelaaperi MYYTY 270 e186. Ova Toikka 6kpl MYYTY 700 e193. Oiva Toikka MYYTY 1250 e194. Erä Arabia Myrnaa MYYTY 105 e203. Muumimuki MYYTY 1650 e289. Aimo Okkolin MYYTY 430 e303. Öljylamppu MYYTY 140 e494. Gramofoni MYYTY 101 e516. Haitari MYYTY 360 e546. Muistoristi MYYTY 130 e
Esimerkkejä myynneistä Hk 60:

1. Pekka Halonen MYYTY 11000 e6. Adolf Bock MYYTY 510 e12. Olli Joki MYYTY 1350 e206. Lapponiakoru MYYTY 310 e218. Oiva Toikka 6kpl MYYTY 600 e254. Hopealautanen MYYTY 280 e275. Hopeinen pokaali MYYTY 360 e304. Öljylamppu MYYTY 170 e326. Pöytäryhmä MYYTY 460 e328. Divaani MYYTY 130 e329. Taburetti MYYTY 100 e336. Lipasto MYYTY 120 e509. Figuuri MYYTY 260 e536. Pikareja erä MYYTY 80 eMuutamia vasarahintoja Hk61:

101. Olli Joki MYYTY 2700 e208. Oiva Toikka MYYTY 220 e217 Oiva Toikka MYYTY 260 e256. Nanny Still MYYTY 210 e310. Konsolipeili MYYTY 110 e379. Kandelaaperit MYYTY 160 e414. Kamina MYYTY 120422. Haitari MYYTY 360 e679. Nanny Still MYYTY 190 e730. Olympiamalja MYYTY 530 e
Muutama vasarahinta Hk62:YHTEYSTIEDOT

Huutokauppahuone Aleksi
Lempäälän Aleksi
37500 Lempäälä
Puhelin: 040 1431331 tai
040 545 3500 / Sami Taustila

Huutokauppahuone Aleksi, paikka n:o 64-66 (Sokoksen käytävän vieressä)
Tampereen Kauppahahalli
Hämeenkatu 19 / Hallituskatu 10
33200 Tampere
Avoinna: ti-pe klo 12-17 & la klo 10-15


Huutokauppahuone Aleksin sisäänjättö avoinna Lempäälässä:

Ma-pe
klo 12-17

Huomioithan, että Huutokauppahuone Aleksin henkilökunta ei ole välttämättä paikalla ko. aikoina. Sisäänjättö tällöin Matkahuollon henkilökunnalle.


Yhteystiedot:
Puh. 040 1431331 tai
040 545 3500 / Sami Taustila

Näyttö huutokauppaa edeltävänä päivänä klo 12-17 & huutokauppapäivänä klo 11-13.

Henkilökunta ja ajo-ohje
Yhteydenottolomake

Facebook